Ga naar de inhoud

Disclaimer

Beperking aansprakelijkheid

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid ontwikkeld. De informatie op deze website wordt zeer regelmatig aangevuld en/of aangepast. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Permacol is niet aansprakelijk voor mogelijke fouten of onjuistheden.

U kunt aan de inhoud van deze website geen rechten ontlenen en er wordt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website geaccepteerd.
Uiteraard zal Permacol een fout of onjuistheid in deze website zo snel mogelijk herstellen.

U bent zelf verantwoordelijk om al dan niet te handelen op basis van de adviezen van www.permacol.nl. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van handelingen of beslissingen die zijn gebaseerd op informatie op deze site. Ook niet schade die is ontstaan door het gebruik van websites van derden waar www.permacol.nl eventueel naar doorlinkt.

 

Auteursrecht

Deze website, het ontwerp, de tekst, logo’s en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Permacol. Zonder schriftelijke toestemming van Permacol is het niet toegestaan materiaal van deze website te kopiĆ«ren en gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.