Ga naar de inhoud

Caravan - Daken

Schade aan het dak van caravans kan diverse oorzaken hebben: hagelstenen, gevallen takken, lekkage door water en ga zo maar door. Speciaal voor de reparatie van caravandaken heeft Permacol de volgende lijmen die hier erg geschikt voor zijn.

Voor reparatie van aluminium daken:

  • Permacol 5138 A/B is specifiek ontwikkeld voor het verlijmen van het aluminium dak. Makkelijk op te brengen, meer tijd om het dak te positioneren en een dunnere lijmlaag (betere eindsterkte, economisch en lichtgewicht). Nadat beide componenten gemengd zijn, kan de lijm worden gebruikt voor aluminium plaat op plaat, aluminium plaat op sandwichpaneel en aluminium plaat op hout. Verpakkingen 1,2kg set, 1,8kg set, 3 kg set, 4,2 kg set, 5,4 kg set 6,0 kg set en een 7,5 kg set.

Voor de reparatie van GFK daken:

  • Permacol 5142 A/B is specifiek ontwikkeld voor het verlijmen van GFK dak. is een vullende thixotrope 2-componenten polyurethaanlijm met hoge directe (natte)kleefkracht. Deze bevat geen oplosmiddelen. Nadat beide componenten gemengd zijn, kan de lijm worden gebruikt voor het verlijmen van: GFK plaat op sandwichpaneel. Verpakkingen 7,05kg set en 14,1 kg set.
terug naar overzicht
5142 14,1kg
De Specialisten

Vragen over deze toepassing?

Vraag het aan onze specialisten!

0318 640740

adhesives@permacol.nl