Ga naar de inhoud

Caravan - Zwevende vloeren

Voor het verlijmen van zwevende caravanvloeren zijn de volgende producten erg geschikt:

  • Permacol 5663 is een 1-component polyurethaan lijm, die uithardt onder invloed van vocht. Het grote voordeel van dit product is dat deze uitzet tijdens het uitharden, waardoor de lijm zowel de onderkant als aan de bovenkant van de vloer hecht. Door opschuimen heeft het ook een goede isolerende werking.Verpakkingen: 330 ml spuitkoker en 750 ml spuitflacon.
  • Permacol 2262 A/B  is een lichtgewicht 2-componenten epoxy lijm met vullende vermogen zonder oplosmiddel. Als vulmiddel worden holle glasbolletjes gebruikt. Hierdoor neemt het volume enorm toe, en het gewicht af, zonder dat de lijmeigenschappen verminderen. Deze GLASS-BUBBLES worden in de A-component voorgemengd waardoor de verwerking van de lijm aanzienlijk wordt vereenvoudigd. Dit injecteersysteem is sterk, hard en duurzaam. Set verpakkingen: 330ml voor 1 spuitkoker,1000ml voor 3 spuitkokers en 1500 ml voor 5 spuitkokers.
  • Tangit M3000 is een vloeibaar 2-componenten polyurethaanlijm, die snel uithardt ook op vochtige ondergrond. De Tangit M3000 heeft een schone verwerking, geen tijdrovende voorbereiding en correcte mengverhouding.
terug naar overzicht
5663
De Specialisten

Vragen over deze toepassing?

Vraag het aan onze specialisten!

0318 640740

adhesives@permacol.nl